Fiets accu revisie Schulen! Op zoek naar meer info betreffende het reviseren van een fietsaccu in Schulen? Wij helpen u graag verder!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Schulen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Schulen. Het is heerlijk om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel minder aandrift en druk hoeft toe te passen houd je het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Schulen te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Schulen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de chip b.v. veelal nog goed. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Schulen moet u al gauw denken aan een bedrag groter dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Schulen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit zeer interessant, u betaalt immers maar enigszins meer. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Schulen: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hanteren met alles dat we gebruiken staat hoog op de agenda. Door de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Schulen

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Schulen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Schulen is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Schulen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Schulen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Schulen

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Schulen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Schulen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven