Fiets accu revisie sevenum. Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van mijn fiets accu in sevenum?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren sevenum kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in sevenum maken gebruik van de elektrische ebike. Het is heerlijk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische ebike. Omdat je veel minder werklust en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restauratie in sevenum te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto naar toe ging. En hoe plezierig het rijden ook is met een elektrische fiets, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu sevenum voor ieder budget

Indien de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog perfect. {Door slechts de cellen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je enkel datgene wat echt vervangen dient te worden.} {Een nieuwe accu in sevenum kost vaak boven de 600 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie sevenum met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is uw keuze of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw fietsaccu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief gering. Een interessant idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Alsook kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren sevenum: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie sevenum

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie sevenum helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie sevenum is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie sevenum laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren sevenum een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie sevenum

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie sevenum voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen sevenum

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven