Fiets accu revisie Sint-Genesius-Rode? Wat kan ik besparen door het reviseren van mijn accu in Sint-Genesius-Rode?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Sint-Genesius-Rode kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Sint-Genesius-Rode rijden er veel meer door de stad. Het is prettig om erop uit te trekken met een elektrische fiets. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veel verder wanneer je zelf moet trappen. Even gauw naar de zaak in Sint-Genesius-Rode is nu fijn met de e-bike te doen, daar u vroeger misschien met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Sint-Genesius-Rode voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de chip b.v. vaak nog perfect. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Sint-Genesius-Rode dient u al gauw denken aan een bedrag groter dan €550,00. Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Sint-Genesius-Rode met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten fietsaccu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met fiets ondersteuning. En dat alles voor een lage prijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Ingeval de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens van harte welkom. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Sint-Genesius-Rode: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor telkens belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past opperbest in dit perspectief. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Sint-Genesius-Rode

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Sint-Genesius-Rode helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Sint-Genesius-Rode is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Sint-Genesius-Rode laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Sint-Genesius-Rode een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Sint-Genesius-Rode

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Sint-Genesius-Rode voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Sint-Genesius-Rode

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven