Fiets accu revisie Sint-Lambrechts-Herk? Ook onze klanten uit Sint-Lambrechts-Herk zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Sint-Lambrechts-Herk kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit de straten van Sint-Lambrechts-Herk. Rijden met een elektrische e-bike is prettig. Er hoeft bijna niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je vaak minder uitgeput. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Sint-Lambrechts-Herk te fietsen waar u voorheen alleen met de wagen heen ging. Hoe leuk het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Sint-Lambrechts-Herk voor ieder budget

Als de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De behuizing kan b.v. nog goed in orde zijn. {Door uitsluitend de batterijen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Sint-Lambrechts-Herk dient u al snel denken aan een bedrag groter dan €475,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 450 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Sint-Lambrechts-Herk met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. U kan daarnaast kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit erg aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Een prettig oordeel om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Sint-Lambrechts-Herk: Denk aan de natuur

De wereld wordt telkens belangrijker. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee zeer belangrijk. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Sint-Lambrechts-Herk

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Sint-Lambrechts-Herk helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Sint-Lambrechts-Herk is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Sint-Lambrechts-Herk laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Sint-Lambrechts-Herk een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Sint-Lambrechts-Herk

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Sint-Lambrechts-Herk voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Sint-Lambrechts-Herk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven