Fietsaccu revisie Sint-Martens. Accu reviseren elektrische ebike in Sint-Martens is eenvoudig en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Sint-Martens kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Sint-Martens maken gebruik van een elektrische fiets. Rijden met een elektrische e-bike is leuk. Doordat je geringer werklust en dynamiek hoeft toe te passen hou je het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een bistro in Sint-Martens te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Sint-Martens voor ieder budget

Indien de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. {Een nieuwe fietsaccu in Sint-Martens kost doorgaans boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 400 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Sint-Martens met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is uw keuze of u zwaardere cellen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit bijzonder aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een gerust hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Sint-Martens: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit plaatje. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Sint-Martens

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Sint-Martens helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Sint-Martens is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Sint-Martens laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Sint-Martens een extra voordeel dus!

Accu revisie Sint-Martens

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Sint-Martens voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Sint-Martens

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven