Fietsaccu revisie Smeermaas. Accu reviseren elektrische ebike in Smeermaas is makkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Smeermaas kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Smeermaas rijden er veel meer door de stad. Het is plezierig om erop uit te trekken met de elektrische ebike. Doordat je veel minder aandrift en druk hoeft te gebruiken hou men het heel wat langer vol. Even dringend naar de stad in Smeermaas is nu gemakkelijk met de ebike te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. En hoe prettig het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Smeermaas voor ieder budget

Indien de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in goede staat. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Smeermaas kost dikwijls boven de 575 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Smeermaas met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is denkbaar om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . En dit voor een naar verhouding kleine meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart voorleggen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Smeermaas: Denk aan het milieu

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze planeet uitermate urgent is. Recyclen van materialen is hierbij extreem voornaam. Het reviseren van de fiets accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Smeermaas

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Smeermaas helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Smeermaas is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Smeermaas laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Smeermaas een extra voordeel dus!

Accu revisie Smeermaas

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Smeermaas voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Smeermaas

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven