Fiets accu revisie spaubeek

Fiets accu revisie spaubeek? Waarom een nieuwe fietsaccu aankopen in spaubeek als het reviseren van de fietsaccu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren spaubeek kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie spaubeek

Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze telkens meer verkocht, zeker ook in spaubeek rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische fiets is leuk. Doordat je veel minder levensenergie en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Even gauw naar de zaak in spaubeek is nu fijn met de ebike te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu spaubeek

Als de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De behuizing kan b.v. nog goed in orde zijn. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe accu in spaubeek kost doorgaans boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie spaubeek

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u zwaardere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw fiets accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit erg verleidelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Indien de fiets accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren spaubeek: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom voortdurend belangrijker. Door de fiets accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie spaubeek

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie spaubeek helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie spaubeek is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie spaubeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren spaubeek een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie spaubeek

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie spaubeek voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen spaubeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven