Fiets accu revisie spaubeek. Reviseren accu spaubeek prima voor uw portemonnee en het leefmilieu, doorgaans net zo goed of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren spaubeek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in spaubeek maken gebruik van de elektrische e-bike. Rijden met een elektrische e-bike is gemakkelijk. Omdat je veel minder sterkte en druk hoeft toe te passen hou men het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetcafé in spaubeek te fietsen waar u eerder enkel met de wagen heen ging. Plus hoe behaaglijk het fietsen ook is met een elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu spaubeek voor ieder budget

Indien de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog perfect. De energie cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in spaubeek kost doorgaans boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie spaubeek met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kunt bovendien kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. En dat voor een naar verhouding lage prijs. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Indien de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons eveneens  welkom. Wij doen er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren spaubeek: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het hanteren met alles dat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie spaubeek

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie spaubeek helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie spaubeek is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie spaubeek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren spaubeek een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie spaubeek

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie spaubeek voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen spaubeek

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven