Fietsaccu revisie spijkenisse. Accu reviseren elektrische ebike in spijkenisse is eenvoudig en goedkoop.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren spijkenisse kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit spijkenisse maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is prettig om te reizen met de elektrische ebike. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder wanneer je zelf moet trappen. Even gauw naar de zaak in spijkenisse is nu gemakkelijk per ebike te doen, daar u vroeger misschien met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu spijkenisse voor ieder budget

Indien de accu niet meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog uitstekend. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in spijkenisse. Bij ons kunt u tussen de 150 en 500 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie spijkenisse met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met ondersteuning. De prijzen hiervoor zijn relatief minimaal. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Als de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren spijkenisse: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Recyclen van materialen is hiertoe uiterst belangrijk. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie spijkenisse

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie spijkenisse helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie spijkenisse is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie spijkenisse laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren spijkenisse een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie spijkenisse

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie spijkenisse voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen spijkenisse

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven