Fiets accu revisie Spouwen. Reviseren accu Spouwen lekker voor de beurs en het milieu, doorgaans net zo perfect of zelfs beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Spouwen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Spouwen rijden er steeds meer rond. Het is gemakkelijk om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Omdat je veel minder werklust en druk hoeft toe te passen hou men het heel wat langer vol. Even gauw naar de zaak in Spouwen is nu eenvoudig per fiets te doen, daar u eerst wellicht met de auto hier naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Spouwen voor ieder budget

Indien de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De computer kan b.v. nog prima in orde zijn. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke kracht, ook bij de fiets specialist in Spouwen. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 450 euro besparen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Spouwen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kunt verder kiezen voor zwaardere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Als de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens  welkom. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Spouwen: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waar de vooruitzichten van onze aarde erg cruciaal is. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past prima in dit plaatje. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Spouwen

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Spouwen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Spouwen is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Spouwen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Spouwen een extra voordeel dus!

Accu revisie Spouwen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Spouwen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Spouwen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven