Fiets accu revisie stadskanaal

Fiets accu revisie stadskanaal! Op zoek naar extra voorlichtingen over het reviseren van een accu in stadskanaal? Wij helpen u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren stadskanaal kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie stadskanaal

Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze onophoudelijk vaker verkocht, natuurlijk ook in stadskanaal rijden er steeds meer door de stad. Het is fijn om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je minder levensenergie en kracht hoeft toe te passen hou men het veeltijds langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een gelegenheid in stadskanaal te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu stadskanaal

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog goed in orde. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door slechts de energie cellen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke vermogen, ook bij uw fiets specialist in stadskanaal. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 400 euro besparen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie stadskanaal

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kan daarnaast kiezen voor krachtigere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit alles voor een relatief lage meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren stadskanaal: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor steeds belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past goed in dit plaatje. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie stadskanaal

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie stadskanaal helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie stadskanaal is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie stadskanaal laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren stadskanaal een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie stadskanaal

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie stadskanaal voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen stadskanaal

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven