Fiets accu revisie standdaarbuiten! Waarom een nieuwe fietsaccu aanschaffen in standdaarbuiten als het reviseren van een accu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren standdaarbuiten kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk meer verkocht, zeker ook in standdaarbuiten rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische fiets is behaaglijk. Omdat je geringer werklust en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veelal langer vol. Even vlug naar de zaak in standdaarbuiten is nu eenvoudig met de ebike te doen, daar u vroeger misschien met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu standdaarbuiten voor ieder budget

Indien de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De cassette is meestal na lang gebruik meestal nog in uitstekende staat. {Door slechts de cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend datgene wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe accu in standdaarbuiten kost doorgaans boven de 550 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie standdaarbuiten met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met ondersteuning. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Verder kunt u bij ons terecht indien uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren standdaarbuiten: Denk aan de natuur

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van onderdelen is hiermee zeer belangrijk. Door uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie standdaarbuiten

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie standdaarbuiten helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie standdaarbuiten is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie standdaarbuiten laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren standdaarbuiten een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie standdaarbuiten

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie standdaarbuiten voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen standdaarbuiten

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven