Fiets accu revisie steenderen! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in steenderen.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren steenderen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van steenderen. Het is voortreffelijk om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Doordat je veel geringer energie en druk hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Op de ebike naar vrienden die in steenderen verblijven was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe gemakkelijk het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu steenderen voor ieder budget

Als de accu vernieuwd dient te worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lang gebruik dikwijls nog in prima staat. De cellen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in steenderen kost dikwijls boven de 625 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 125 en 300 euro bezuinigen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie steenderen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. In de accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is uw keuze of u sterkere batterijen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met steun en uw accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. In plaats van een andere fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op veel voordelen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren steenderen: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hanteren met alles wat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie steenderen

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie steenderen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie steenderen is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie steenderen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren steenderen een extra voordeel dus!

Accu revisie steenderen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie steenderen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen steenderen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven