Fiets accu revisie stein? Waarom een splinternieuwe fietsaccu aankopen in stein als het reviseren van de fietsaccu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren stein kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in stein maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is fijn om te gaan bewegen met een elektrische fiets. Omdat je geringer werklust en druk hoeft te gebruiken houd men het heel wat langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in stein te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fiets accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu stein voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe accu in stein kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie stein met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is uw keuze of u sterkere cellen in uw accu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fiets accu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn relatief beperkt. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons ook met een zorgeloos hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren stein: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waarin de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie stein

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie stein helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie stein is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie stein laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren stein een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie stein

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie stein voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen stein

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven