Fiets accu revisie Sterrebeek! Zoekt u meer informatie betreffende het reviseren van een fietsaccu in Sterrebeek? Wij helpen u met genoegen verder!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Sterrebeek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze telkens meer verkocht, zeker ook in Sterrebeek rijden er steeds meer rond. Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel verder ingeval je eigenhandig moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Sterrebeek verblijven was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Sterrebeek voor ieder budget

Indien de accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog prima. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de fiets expert in Sterrebeek. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het merk ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Sterrebeek met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kunt verder kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een verleidelijk idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons met een zorgeloos hart voorleggen. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Sterrebeek: Denk aan het milieu

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze aarde uitermate urgent is. Het hanteren met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past prima in dit plaatje. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Sterrebeek

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Sterrebeek helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Sterrebeek is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Sterrebeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Sterrebeek een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Sterrebeek

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Sterrebeek voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerst niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Sterrebeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven