Fiets accu revisie stiens. Reviseren accu stiens juist voor de portemonnee en het milieu, meestal net zo perfect of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren stiens kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in stiens maken gebruik van de elektrische fiets. Het is plezierig om ergens op visite te gaan met een elektrische e-bike. Doordat je geringer levensenergie en druk hoeft te gebruiken hou je het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eethuis in stiens te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu stiens voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is meestal na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. {Een nieuwe fiets accu in stiens kost dikwijls boven de 550 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie stiens met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. U kunt daarnaast kiezen voor krachtigere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Wij doen er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren stiens: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Recyclen van onderdelen is hiermee zeer belangrijk. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie stiens

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie stiens helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie stiens is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie stiens laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren stiens een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie stiens

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie stiens voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen stiens

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven