Fiets accu revisie stiphout. Ook onze klanten uit stiphout zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren stiphout kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in stiphout maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische ebike is fijn. De km die gefietst kunnen worden zijn veel verder als je eigenhandig moet trappen. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in stiphout te fietsen waar u voorheen enkel met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu stiphout voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in stiphout dient u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie stiphout met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kunt verder kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. De kosten hiervoor zijn relatief beperkt. Een aardig idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart aanbieden. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren stiphout: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor steeds belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie stiphout

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie stiphout helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie stiphout is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie stiphout laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren stiphout een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie stiphout

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie stiphout voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen stiphout

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven