Fiets accu revisie Strijtem? Reviseren fietsaccu Strijtem goed voor uw portemonnee en het leefmilieu, doorgaans net zo perfect of ook beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Strijtem kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Strijtem. Het is heerlijk om erop uit te trekken met de elektrische fiets. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veel langer als je persoonlijk moet trappen. Even vlug naar de stad in Strijtem is nu eenvoudig per fiets te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Strijtem voor ieder budget

Indien de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fietsaccu in Strijtem kost meestal boven de 575 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Strijtem met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is uw keuze of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, het voordeel is dat u daar door veel verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. En dit voor een relatief beperkte prijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Strijtem: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aardbol zeer belangrijk is. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee uitermate belangrijk. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Strijtem

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Strijtem helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Strijtem is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Strijtem laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Strijtem een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Strijtem

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Strijtem voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Strijtem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven