Fiets accu revisie Tervuren. Ook onze bezoekers uit Tervuren zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tervuren kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Tervuren maken gebruik van de elektrische fiets. Het is plezant om erop uit te trekken met de elektrische ebike. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer ingeval je zelf moet trappen. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eetgelegenheid in Tervuren te fietsen waar u voorheen enkel met de auto heen ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Tervuren voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de chip b.v. veelal nog goed. {Door uitsluitend de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je alleen datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fiets accu in Tervuren kost meestal boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kan men tussen de 100 en 400 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Tervuren met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere energie cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. En dat voor een relatief lage prijs. Een aangenaam plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Tervuren: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Tervuren

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Tervuren helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tervuren is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tervuren laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tervuren een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Tervuren

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tervuren voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Tervuren

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven