Fiets accu revisie Tervuren

Fiets accu reviesie Tervuren. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Tervuren.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tervuren kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Tervuren

Een elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Tervuren. Het is fijn om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veel minder moe. Op de e-bike naar vrienden die in Tervuren gehuisvest zijn was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe aangenaam het rijden ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Tervuren

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in goede staat. De energie cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw ebike specialist in Tervuren. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Tervuren

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. In de fietsaccu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen met support en de accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief beperkt. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Indien de fiets accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch  welkom. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Tervuren: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waar de toekomst van onze aarde heel cruciaal is. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom continu belangrijker. Het reviseren van de accu past prima in dit perspectief. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt daar erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Tervuren

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Tervuren helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tervuren is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tervuren laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tervuren een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Tervuren

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tervuren voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerst niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Tervuren

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven