Fiets accu revisie Teuven! Reviseren accu Teuven goed voor uw portemonnee en het leefmilieu, meestal net zo aantrekkelijk of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Teuven kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Teuven maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je veel geringer aandrift en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een bistro in Teuven te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Teuven voor ieder budget

Als de fietsaccu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door alleen de energie cellen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je enkel datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Teuven kost vaak boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Teuven met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kan bovendien kiezen voor krachtigere batterijen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op veel pluspunten. Alsmede kunt u bij ons terecht als uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Teuven: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van uw accu past opperbest in dit perspectief. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Teuven

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Teuven helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Teuven is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Teuven laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Teuven een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Teuven

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Teuven voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Teuven

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven