Fiets accu revisie Tolkamer

Fiets accu revisie Tolkamer. Wat kan ik besparen door het reviseren van mijn accu in Tolkamer?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tolkamer kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Tolkamer

De elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Tolkamer. Rijden met een elektrische e-bike is fijn. Doordat je geringer aandrift en dynamiek hoeft toe te passen hou men het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Tolkamer wonen was vroeger te ver op de ebike, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe voortreffelijk het fietsen ook is met een elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Tolkamer

Ingeval de accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. De behuizing kan b.v. nog prima in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Tolkamer moet u al snel denken aan een (geld)som groter dan €550,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 350 euro besparen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Tolkamer

Wij beginnen ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u krachtigere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding gering. Een mooi standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart aanbieden. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Tolkamer: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Duurzaam omgaan met materialen is hierbij erg belangrijk. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Tolkamer

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Tolkamer helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tolkamer is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tolkamer laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tolkamer een extra voordeel dus!

Accu revisie Tolkamer

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tolkamer voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Tolkamer

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven