Fiets accu reviesie Tollebeek. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Tollebeek.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tollebeek kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze telkens populairder, zeker ook in Tollebeek rijden er veel meer rond. Rijden met een elektrische e-bike is prettig. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer als je eigenhandig moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Tollebeek leven was vroeger te ver op de fiets, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Tollebeek voor ieder budget

Indien de accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog goed. {Door enkel de cellen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je slechts dat wat effectief vervangen moet worden.} U bent minstens 550 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke kracht, ook bij de fiets specialist in Tollebeek. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Tollebeek met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kan bovendien kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. En dat voor een beperkte meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons ook met een gerust hart voorleggen. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Tollebeek: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hiermee buitengewoon belangrijk. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Tollebeek

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Tollebeek helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tollebeek is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tollebeek laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tollebeek een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Tollebeek

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tollebeek voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Tollebeek

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven