Fiets accu reviesie Tollembeek. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Tollembeek.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tollembeek kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Tollembeek. Rijden met een elektrische fiets is leuk. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veelal minder vermoeid. Op de e-bike naar vrienden die in Tollembeek wonen was vroeger te ver , voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe fijn het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Tollembeek voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is meestal na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke vermogen, ook bij de ebike expert in Tollembeek. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Tollembeek met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met support. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een interessant idee om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij ons terecht ingeval uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Tollembeek: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waarin de toekomst van onze aardbol zeer belangrijk is. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we gebruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Tollembeek

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Tollembeek helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tollembeek is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tollembeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tollembeek een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Tollembeek

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tollembeek voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Tollembeek

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven