Fiets accu revisie Tollembeek. Waarom een nieuwe accu kopen in Tollembeek wanneer het reviseren van een accu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tollembeek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Tollembeek

Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze telkens vaker verkocht, natuurlijk ook in Tollembeek rijden er veel meer door de stad. Fietsen met een elektrische ebike is voortreffelijk. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je vaak minder uitgeput. Op de e-bike naar familie die in Tollembeek gehuisvest zijn was vroeger te ver op de ebike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe heerlijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Tollembeek

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog perfect. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Tollembeek dient u al snel denken aan een (geld)som groter dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Tollembeek

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. U kunt bovendien kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit alles voor een geringe prijs. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Als de accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Tollembeek: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hierbij uiterst belangrijk. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Tollembeek

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Tollembeek helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tollembeek is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tollembeek laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tollembeek een extra voordeel dus!

Accu revisie Tollembeek

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tollembeek voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Tollembeek

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong