Fiets accu revisie Tongeren! Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Tongeren.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tongeren kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Tongeren. Rijden met een elektrische ebike is fijn. Omdat je veel minder levensenergie en dynamiek hoeft te gebruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Tongeren te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen naar toe ging. Plus hoe voortreffelijk het fietsen ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Tongeren voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in prima staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij uw fiets expert in Tongeren. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Tongeren met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. En dit voor een lage meerprijs. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Bovendien kunt u bij ons terecht als uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Tongeren: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waar de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor alsmaar belangrijker. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Tongeren

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Tongeren helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tongeren is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tongeren laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tongeren een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Tongeren

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tongeren voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Tongeren

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven