Fiets accu revisie Tongeren

Fiets accu revisie Tongeren. Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Tongeren.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tongeren kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Tongeren

De elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Tongeren. Fietsen met een elektrische ebike is voortreffelijk. Doordat je geringer werklust en druk hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Even dringend naar de zaak in Tongeren is nu gemakkelijk met de fiets te doen, daar u vroeger mogelijk met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Tongeren

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fietsaccu in Tongeren kost doorgaans boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 100 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Tongeren

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kan ook kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit voor een naar verhouding geringe meerprijs. Een interessant standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons zeker van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Tongeren: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor alsmaar belangrijker. Het reviseren van uw accu past prima in dit perspectief. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Tongeren

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Tongeren helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tongeren is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tongeren laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tongeren een extra voordeel dus!

Accu revisie Tongeren

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tongeren voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Tongeren

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven