Fiets accu reviesie Tongerlo! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Tongerlo.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tongerlo kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Tongerlo rijden er steeds meer rond. Het is plezierig om te gaan bewegen met de elektrische ebike. Omdat je geringer aandrift en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veelal langer vol. Op de fiets naar familie die in Tongerlo verblijven was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe voortreffelijk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Tongerlo voor ieder budget

Ingeval de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. De cellen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Tongerlo kost vaak boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 100 en 500 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Tongerlo met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fiets accu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . De kosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Verder kunt u bij ons terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Tongerlo: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aarde bijzonder urgent is. Het omgaan met alles wat we verbruiken staat hoog op de agenda. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Tongerlo

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Tongerlo helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tongerlo is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tongerlo laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tongerlo een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Tongerlo

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tongerlo voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Tongerlo

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven