Fiets accu revisie Tongerlo

Fiets accu reviesie Tongerlo? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Tongerlo.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tongerlo kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Tongerlo

Die elektrische fiets is niet meer weg te denken uit de straten van Tongerlo. Het is behaaglijk om erop uit te trekken met de elektrische ebike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder indien je eigenhandig moet trappen. Op de e-bike naar vrienden die in Tongerlo verblijven was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe fijn het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Tongerlo

Als de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in goede staat. {Door uitsluitend de cellen te verwisselen houd u de kosten gering en vervang je slechts datgene wat effectief vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Tongerlo kost vaak boven de 625 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Tongerlo

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. U bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kunt ook kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit zeer verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Een mooi idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Tongerlo: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor alsmaar belangrijker. Door uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Tongerlo

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Tongerlo helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tongerlo is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tongerlo laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tongerlo een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Tongerlo

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tongerlo voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Tongerlo

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven