Fiets accu revisie Tremelo! Zoekt u extra info over het reviseren van een accu in Tremelo? Fiets-accu.nl helpt u met genoegen verder!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tremelo kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Tremelo. Fietsen met een elektrische ebike is leuk. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je vaak minder moe. Even gauw naar de stad in Tremelo is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u vroeger wellicht met de auto hier naar toe ging. Plus hoe plezant het rijden ook is met een elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Tremelo voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog prima. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Tremelo kost meestal boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Tremelo met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kunt daarnaast kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit uitermate verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De kans is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Tremelo: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze aarde erg cruciaal is. Recyclen van onderdelen is hiertoe heel voornaam. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Tremelo

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Tremelo helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tremelo is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tremelo laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tremelo een extra voordeel dus!

Accu revisie Tremelo

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tremelo voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Tremelo

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven