Fiets accu revisie Tremelo. Waarom een splinternieuwe accu aanschaffen in Tremelo wanneer het reviseren van de accu veel meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tremelo kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Tremelo

Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Tremelo rijden er veel meer door de stad. Het is aangenaam om erop uit te trekken met een elektrische ebike. De km die afgelegd kunnen worden zijn veel langer indien je zelf moet trappen. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eethuis in Tremelo te fietsen waar u voorheen alleen met de auto naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Tremelo

Indien de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de chip b.v. veelal nog goed. {Door slechts de cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je alleen dat wat echt vervangen moet worden.} U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij de fiets specialist in Tremelo. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Tremelo

We beginnen onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan verder kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit erg interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. In plaats van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij ons met een gerust hart voorleggen. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Tremelo: Denk aan de natuur

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze planeet bijzonder cruciaal is. Duurzaam omgaan met materialen is hierbij extreem voornaam. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Tremelo

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Tremelo helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tremelo is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tremelo laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tremelo een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Tremelo

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tremelo voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Tremelo

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong