Fiets accu revisie Tricht! Het reviseren van de fietsaccu in Tricht kan normaliter op korte termijn plaatsvinden.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tricht kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Tricht rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische ebike is fijn. De km die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer indien je zelf moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Tricht wonen was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Tricht voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Tricht. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Tricht met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u sterkere cellen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Een prettig idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Wanneer de fiets accu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Tricht: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het omgaan met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Vanwege de accu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Tricht

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Tricht helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tricht is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tricht laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tricht een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Tricht

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tricht voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Tricht

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven