Fiets accu revisie Tubbergen! Waarom een splinternieuwe fietsaccu aanschaffen in Tubbergen als het reviseren van een fietsaccu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tubbergen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Tubbergen maken gebruik van de elektrische fiets. Rijden met een elektrische ebike is heerlijk. Doordat je minder sterkte en druk hoeft te gebruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Tubbergen te fietsen waar u eerder alleen met de auto naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Tubbergen voor ieder budget

Indien de accu niet meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog prima. {Door enkel de cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke kracht, ook bij de ebike specialist in Tubbergen. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Tubbergen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, die energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met ondersteuning. En dit voor een relatief geringe prijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Wanneer de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons eveneens  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Tubbergen: Denk aan het milieu

De aarde wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor voortdurend belangrijker. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Tubbergen

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Tubbergen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tubbergen is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tubbergen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tubbergen een extra voordeel dus!

Accu revisie Tubbergen

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tubbergen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Tubbergen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven