Fiets accu revisie Tubbergen

Fiets accu revisie Tubbergen. Zoekt u extra info betreffende het reviseren van een fietsaccu in Tubbergen? Wij helpen u graag verder!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tubbergen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Tubbergen

De elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Tubbergen. Rijden met een elektrische fiets is lekker. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel verder als je eigenhandig moet trappen. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een restaurant in Tubbergen te fietsen waar u vroeger enkel met de auto naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Tubbergen

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog prima. De energie cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Tubbergen kost dikwijls boven de 600 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Tubbergen

We starten ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is geoorloofd om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . En dit voor een naar verhouding beperkte meerprijs. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een zorgeloos hart aanbieden. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Tubbergen: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aardbol bijzonder urgent is. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we consumeren staat hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Tubbergen

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Tubbergen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tubbergen is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tubbergen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tubbergen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Tubbergen

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tubbergen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Tubbergen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven