Fiets accu revisie Turnhout

Fiets accu revisie Turnhout! Zoekt u meer voorlichtingen over het reviseren van een accu in Turnhout? Fiets-accu.nl helpt u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Turnhout kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Turnhout

Die elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Turnhout. Fietsen met een elektrische e-bike is leuk. De km die afgelegd kunnen worden zijn veel verder ingeval je persoonlijk moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Turnhout leven was vroeger te ver op de fiets, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Turnhout

Als de accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. De chip kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Turnhout kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Turnhout

We starten onze vervolgstappen met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, die batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een goed oordeel om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Turnhout: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de toekomst van onze aardbol uitermate cruciaal is. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege de accu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Turnhout

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Turnhout helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Turnhout is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Turnhout laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Turnhout een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Turnhout

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Turnhout voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voordien niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Turnhout

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven