Fiets accu revisie Turnhout? Waarom een splinternieuwe accu kopen in Turnhout wanneer het reviseren van de accu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Turnhout kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Turnhout maken gebruik van de elektrische ebike. Het is plezant om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer energie en druk hoeft te verbruiken hou men het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eethuis in Turnhout te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Turnhout voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog goed. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Turnhout kost meestal boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Turnhout met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is geoorloofd om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de oude fiets accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met support. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een verleidelijk plan om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fiets accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Turnhout: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het omgaan met alles wat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Turnhout

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Turnhout helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Turnhout is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Turnhout laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Turnhout een extra voordeel dus!

Accu revisie Turnhout

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Turnhout voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Turnhout

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven