Fiets accu revisie Tweede Exloërmond? Waarom een splinternieuwe accu aanschaffen in Tweede Exloërmond wanneer het reviseren van een fietsaccu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tweede Exloërmond kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze onophoudelijk vaker verkocht, natuurlijk ook in Tweede Exloërmond rijden er steeds meer rond. Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Doordat je veel minder levensenergie en dynamiek hoeft te gebruiken houd men het veeltijds langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Tweede Exloërmond gehuisvest zijn was vroeger te ver op de fiets, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe aangenaam het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Tweede Exloërmond voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lang gebruik doorgaans nog in prima staat. De batterijen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Tweede Exloërmond kost vaak boven de 550 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Tweede Exloërmond met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kunt daarnaast kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. En dat voor een relatief kleine prijs. Een aangenaam standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Als de fiets accu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Tweede Exloërmond: Denk aan de natuur

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe buitengewoon belangrijk. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit plaatje. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Tweede Exloërmond

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Tweede Exloërmond helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tweede Exloërmond is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tweede Exloërmond laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tweede Exloërmond een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Tweede Exloërmond

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tweede Exloërmond voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Tweede Exloërmond

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven