Fiets accu revisie Tweede Exloërmond! Hoeveel kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fiets accu in Tweede Exloërmond?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Tweede Exloërmond kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Tweede Exloërmond

Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze voortdurend meer verkocht, natuurlijk ook in Tweede Exloërmond rijden er veel meer door de stad. Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer sterkte en druk hoeft te gebruiken houd men het veel langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een restauratie in Tweede Exloërmond te fietsen waar u vroeger enkel met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De accu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Tweede Exloërmond

Indien de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De computer kan b.v. nog prima in orde zijn. {Door uitsluitend de cellen te vernieuwen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Tweede Exloërmond moet u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Tweede Exloërmond

Wij beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. U kunt ook kiezen voor krachtigere batterijen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. De uitgave hiervoor zijn relatief beperkt. Een mooi idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Alsmede kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Tweede Exloërmond: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom constant belangrijker. Door de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Tweede Exloërmond

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Tweede Exloërmond helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Tweede Exloërmond is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Tweede Exloërmond laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Tweede Exloërmond een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Tweede Exloërmond

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Tweede Exloërmond voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Tweede Exloërmond

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong