Fiets accu revisie Uddel? Ook onze bezoekers uit Uddel zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uddel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Uddel. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer indien je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Uddel leven was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe plezierig het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Uddel voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de chip b.v. veelal nog prima. {Door slechts de batterijen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je alleen dat wat effectief vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Uddel dient u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €475,00. Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Uddel met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een andere fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart aanbieden. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Uddel: Denk aan het milieu

We werken in een tijdperk waarin de toekomst van onze aarde heel cruciaal is. Het omgaan met alles wat we consumeren staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit perspectief. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Uddel

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Uddel helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uddel is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uddel laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uddel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Uddel

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uddel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Uddel

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven