Fiets accu revisie Uden

Fiets accu revisie Uden? Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken ebike’s in Uden.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uden kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Uden

Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Uden rijden er veel meer rond. Het is heerlijk om te reizen met de elektrische fiets. Omdat je veel minder aandrift en kracht hoeft te verbruiken hou je het veel langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eethuis in Uden te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto heen ging. Hoe prettig het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Uden

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. De behuizing kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij de ebike expert in Uden. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Uden

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. U kan ook kiezen voor krachtigere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit erg interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Uden: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom voortdurend belangrijker. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Uden

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Uden helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uden is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uden laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uden een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Uden

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Uden

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven