Fiets accu revisie Uden! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken fietsen in Uden.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uden kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Uden maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische ebike is plezierig. Doordat je geringer energie en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veel langer vol. Even vlug naar de winkel in Uden is nu fijn per ebike te doen, daar u eerst soms met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Uden voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in prima staat. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Uden kost meestal boven de 550 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 500 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Uden met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. En dit voor een relatief beperkte meerprijs. In plaats van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt ook nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Bovendien kunt u bij ons terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Uden: Denk aan het milieu

We leven in een periode waarin de vooruitzichten van onze aardbol erg belangrijk is. Het omgaan met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit plaatje. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Uden

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Uden helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uden is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uden laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uden een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Uden

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Uden

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven