Fiets accu revisie Udenhout

Fiets accu reviesie Udenhout? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Udenhout.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Udenhout kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Udenhout

Die elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Udenhout. Het is leuk om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. Omdat je veel minder aandrift en dynamiek hoeft toe te passen hou je het veeltijds langer vol. Op de fiets naar familie die in Udenhout wonen was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Udenhout

Ingeval de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De computer kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe accu in Udenhout kost dikwijls boven de 550 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Udenhout

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de versleten fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een aangenaam plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij ons ook met een zorgeloos hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Udenhout: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past perfect in dit perspectief. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Udenhout

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Udenhout helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Udenhout is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Udenhout laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Udenhout een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Udenhout

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Udenhout voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Udenhout

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven