Fiets accu revisie Udenhout. Reviseren fietsaccu Udenhout prima voor uw beurs en het leefmilieu, vaak net zo aantrekkelijk of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Udenhout kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Udenhout maken gebruik van de elektrische fiets. Het is lekker om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer ingeval je persoonlijk moet trappen. Op de fiets naar vrienden die in Udenhout wonen was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe prettig het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Udenhout voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Udenhout dient u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €525,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Udenhout met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u krachtigere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen met support en uw fiets accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Ingeval de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Udenhout: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze planeet zeer cruciaal is. Duurzaam omgaan met onderdelen is hierbij extreem belangrijk. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit perspectief. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Udenhout

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Udenhout helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Udenhout is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Udenhout laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Udenhout een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Udenhout

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Udenhout voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Udenhout

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven