Fiets accu revisie Uikhoven. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Uikhoven.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uikhoven kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Uikhoven maken gebruik van een elektrische fiets. Het is fijn om te reizen met de elektrische e-bike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer als je persoonlijk moet trappen. Even snel naar de stad in Uikhoven is nu gemakkelijk met de fiets te doen, daar u voorheen wellicht met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Uikhoven voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. {Door enkel de cellen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je enkel dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minstens 550 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke kracht, ook bij de ebike expert in Uikhoven. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Uikhoven met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief beperkt. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons met een gerust hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Uikhoven: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waarin de toekomst van onze aarde uiterst cruciaal is. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Door uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het milieu wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Uikhoven

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Uikhoven helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uikhoven is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uikhoven laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uikhoven een extra voordeel dus!

Accu revisie Uikhoven

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uikhoven voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Uikhoven

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven