Fiets accu revisie Uikhoven

Fiets accu revisie Uikhoven? Reviseren accu Uikhoven prima voor de beurs en het leefmilieu, doorgaans net zo perfect of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uikhoven kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Uikhoven

Die elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Uikhoven. Fietsen met een elektrische fiets is heerlijk. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veel minder vermoeid. Op de fiets naar vrienden die in Uikhoven wonen was vroeger te ver , voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Uikhoven

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. De cassette is meestal na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. {Door alleen de batterijen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Uikhoven dient u al snel denken aan een bedrag groter dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Uikhoven

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit bijzonder interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij ons ook met een gerust hart voorleggen. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Uikhoven: Denk aan het milieu

We leven in een periode waarin de toekomst van onze aardbol uitermate cruciaal is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee erg voornaam. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Uikhoven

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Uikhoven helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uikhoven is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uikhoven laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uikhoven een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Uikhoven

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uikhoven voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Uikhoven

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven