Fiets accu revisie Uitgeest? Hoeveel kan ik uitsparen met het reviseren van m’n accu in Uitgeest?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uitgeest kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Uitgeest maken gebruik van de elektrische fiets. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Op de ebike naar familie die in Uitgeest wonen was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. De fietsaccu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Uitgeest voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De energie cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Uitgeest kost meestal boven de 550 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 350 euro uitsparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Uitgeest met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kunt bovendien kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit alles voor een kleine meerprijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Uitgeest: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Uitgeest

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Uitgeest helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uitgeest is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uitgeest laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uitgeest een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Uitgeest

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uitgeest voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Uitgeest

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven