Fiets accu revisie Uitgeest

Fiets accu revisie Uitgeest! Het reviseren van een fietsaccu in Uitgeest kan meestal op korte termijn gebeuren.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uitgeest kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Uitgeest

Die elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Uitgeest. Het is leuk om naar je werkplek te gaan met de elektrische ebike. Doordat je veel minder energie en druk hoeft toe te passen hou je het veel langer vol. Even dringend naar de stad in Uitgeest is nu gemakkelijk per e-bike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Uitgeest

Indien de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is meestal na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. {Door slechts de energie cellen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je enkel dat wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke vermogen, ook bij uw ebike expert in Uitgeest. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Uitgeest

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met support. En dat alles voor een lage prijs. Een verleidelijk plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Ingeval de fiets accu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons eveneens van harte welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Uitgeest: Denk aan de natuur

De aarde wordt telkens belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we consumeren staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Uitgeest

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Uitgeest helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uitgeest is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uitgeest laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uitgeest een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Uitgeest

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uitgeest voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Uitgeest

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven