Fietsaccu revisie Uithoorn? Accu reviseren elektrische e-bike in Uithoorn is eenvoudig en kostenbesparend.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uithoorn kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Uithoorn maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is prettig om ergens op bezoek te gaan met de elektrische fiets. De km die afgelegd kunnen worden zijn veel langer wanneer je zelf moet trappen. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restaurant in Uithoorn te fietsen waar u vroeger alleen met de auto heen ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu volledig vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Uithoorn voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Het omhulsel is meestal na lange tijd dikwijls nog in uitstekende staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Uithoorn moet u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Uithoorn met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . De kosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Verder kunt u bij ons terecht indien uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Uithoorn: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt voortdurend belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles wat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past perfect in dit plaatje. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Uithoorn

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Uithoorn helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uithoorn is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uithoorn laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uithoorn een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Uithoorn

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uithoorn voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Uithoorn

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven