Fiets accu revisie Uithoorn

Fiets accu revisie Uithoorn. Wat kan ik besparen door het reviseren van mijn fiets accu in Uithoorn?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uithoorn kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Uithoorn

Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze alsmaar meer verkocht, natuurlijk ook in Uithoorn rijden er veel meer door de stad. Fietsen met een elektrische ebike is plezant. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder indien je zelf moet trappen. Even snel naar de zaak in Uithoorn is voortaan fijn met de fiets te doen, daar u vroeger wellicht met de trein hier naar toe ging. En hoe voortreffelijk het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Uithoorn

Ingeval de accu vernieuwd moet worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. De chip kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij de fiets specialist in Uithoorn. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Uithoorn

Wij starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de fiets accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. Wij doen er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Uithoorn: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt telkens belangrijker. Het hanteren met alles wat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet slechts uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Uithoorn

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Uithoorn helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uithoorn is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uithoorn laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uithoorn een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Uithoorn

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uithoorn voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Uithoorn

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven