Fiets accu reviesie Uithuizen! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Uithuizen.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uithuizen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Uithuizen. Fietsen met een elektrische fiets is prettig. Omdat je veel geringer energie en kracht hoeft toe te passen houd men het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Uithuizen gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe lekker het rijden ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Uithuizen voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De chip kan b.v. nog goed in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. {Een splinternieuwe fiets accu in Uithuizen kost dikwijls boven de 600 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 350 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Uithuizen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, die cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . En dat alles voor een naar verhouding beperkte meerprijs. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart aanbieden. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Uithuizen: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aardbol buitengewoon cruciaal is. Recyclen van materialen is hiertoe extreem belangrijk. Door uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Uithuizen

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Uithuizen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uithuizen is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uithuizen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uithuizen een extra voordeel dus!

Accu revisie Uithuizen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uithuizen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Uithuizen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven