Fiets accu revisie Uithuizen

Fiets accu revisie Uithuizen! Zoekt u extra info over het reviseren van een accu in Uithuizen? Wij helpen u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uithuizen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Uithuizen

De elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Uithuizen. Rijden met een elektrische fiets is lekker. Omdat je minder sterkte en kracht hoeft te verbruiken hou je het heel wat langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Uithuizen wonen was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Uithuizen

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De chip kan b.v. nog prima in orde zijn. {Door slechts de cellen te vernieuwen houd u de uitgave gering en vervang je slechts dat wat effectief vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fiets accu in Uithuizen kost doorgaans boven de 625 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 150 en 250 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Uithuizen

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kunt daarnaast kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit voor een naar verhouding kleine prijs. Een interessant idee om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Als de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Uithuizen: Denk aan de natuur

We leven in een periode waarin de toekomst van onze aardbol buitengewoon cruciaal is. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor voortdurend belangrijker. Vanwege de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Uithuizen

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Uithuizen helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uithuizen is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uithuizen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uithuizen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Uithuizen

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uithuizen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Uithuizen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven