Fiets accu revisie Uithuizermeeden? Waarom een splinternieuwe accu aankopen in Uithuizermeeden als het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uithuizermeeden kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze steeds populairder, natuurlijk ook in Uithuizermeeden rijden er steeds meer rond. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische ebike. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je vaak minder moe. Het is nu denkbaar om onder andere naar een gelegenheid in Uithuizermeeden te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Uithuizermeeden voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij de ebike expert in Uithuizermeeden. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 250 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Uithuizermeeden met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, die energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met hulp. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Wij doen er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Uithuizermeeden: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aarde buitengewoon urgent is. Recyclen van onderdelen is hiermee uitermate voornaam. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Uithuizermeeden

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Uithuizermeeden helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uithuizermeeden is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uithuizermeeden laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uithuizermeeden een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Uithuizermeeden

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uithuizermeeden voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Uithuizermeeden

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven