Fiets accu revisie Uithuizermeeden. Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Uithuizermeeden.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Uithuizermeeden kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Uithuizermeeden

Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze telkens vaker verkocht, natuurlijk ook in Uithuizermeeden rijden er steeds meer rond. Het is leuk om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder ingeval je eigenhandig moet trappen. Op de e-bike naar vrienden die in Uithuizermeeden gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe prettig het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Uithuizermeeden

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. {Door uitsluitend de batterijen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Uithuizermeeden kost doorgaans boven de 575 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Uithuizermeeden

Wij beginnen ons stappenplan met een controle om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met ondersteuning. En dit alles voor een naar verhouding geringe prijs. Een goed standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een onbezorgd hart aanbieden. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Uithuizermeeden: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aardbol zeer urgent is. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor alsmaar belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit perspectief. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Uithuizermeeden

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Uithuizermeeden helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Uithuizermeeden is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Uithuizermeeden laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Uithuizermeeden een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Uithuizermeeden

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Uithuizermeeden voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Uithuizermeeden

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong