Fiets accu revisie Ulft

Fiets accu revisie Ulft? Wat kan ik besparen door het reviseren van mijn accu in Ulft?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ulft kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Ulft

Steeds meer mensen uit Ulft maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je veel minder aandrift en druk hoeft toe te passen hou je het veelal langer vol. Even gauw naar de stad in Ulft is voortaan gemakkelijk met de ebike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Ulft

Als de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke capaciteit, ook bij de fiets specialist in Ulft. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 350 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Ulft

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u zwaardere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. En dat alles voor een naar verhouding lage prijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Daarnaast kunt u bij ons terecht indien uw fiets accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Ulft: Denk aan het milieu

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze planeet bijzonder belangrijk is. Het toekomstgericht omgaan met alles wat wij gebruiken staat hoog op de agenda. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Ulft

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Ulft helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ulft is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ulft laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ulft een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Ulft

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ulft voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ulft

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven