Fiets accu revisie Ulft? Reviseren accu Ulft goed voor uw beurs en het leefmilieu, meestal net zo perfect of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ulft kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Ulft maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is leuk om ergens op visite te gaan met een elektrische ebike. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer ingeval je eigenhandig moet trappen. Op de fiets naar familie die in Ulft gehuisvest zijn was vroeger te ver op de ebike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe gemakkelijk het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Ulft voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. Het omhulsel is meestal na lange tijd dikwijls nog in uitstekende staat. {Door alleen de batterijen te verwisselen houd u de kosten gering en vervang je alleen dat wat effectief vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe accu in Ulft kost dikwijls boven de 550 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Ulft met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kunt tevens kiezen voor zwaardere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ulft: Denk aan de natuur

We leven in een periode waar de toekomst van onze aardbol uiterst cruciaal is. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee extreem belangrijk. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ulft

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Ulft helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ulft is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ulft laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ulft een extra voordeel dus!

Accu revisie Ulft

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ulft voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ulft

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven