Fiets accu revisie Ulrum! Reviseren fietsaccu Ulrum prima voor uw portemonnee en het milieu, vaak net zo goed of ook beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ulrum kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Ulrum. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische fiets. Omdat je veel geringer energie en dynamiek hoeft te verbruiken hou je het heel wat langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Ulrum wonen was vroeger te ver op de ebike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Ulrum voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog perfect. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fietsaccu in Ulrum kost doorgaans boven de 575 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 250 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Ulrum met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is denkbaar om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . En dit voor een naar verhouding geringe prijs. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Ulrum: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hierbij uiterst belangrijk. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ulrum

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Ulrum helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ulrum is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ulrum laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ulrum een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Ulrum

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ulrum voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ulrum

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven