Fiets accu revisie Ulrum

Fiets accu revisie Ulrum. Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Ulrum.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ulrum kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Ulrum

Een elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Ulrum. Het is gemakkelijk om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je vaak minder moe. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een restauratie in Ulrum te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen naar toe ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Ulrum

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Ulrum moet u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €500,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Ulrum

Wij beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. U kunt ook kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding beperkt. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Ingeval de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ulrum: Denk aan het milieu

We leven in een periode waar de toekomst van onze planeet erg belangrijk is. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past uitstekend in dit perspectief. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Ulrum

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Ulrum helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ulrum is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ulrum laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ulrum een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Ulrum

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ulrum voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ulrum

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven