Fiets accu revisie Ulvenhout

Fietsaccu revisie Ulvenhout! Accu reviseren elektrische ebike in Ulvenhout is simpel en goedkoop.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ulvenhout kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Ulvenhout

Steeds meer consumenten uit Ulvenhout maken gebruik van een elektrische fiets. Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Doordat je veel geringer energie en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het veelal langer vol. Even gauw naar de stad in Ulvenhout is nu fijn per ebike te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De fiets accu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Ulvenhout

Indien de accu niet meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. De chip kan b.v. nog perfect in orde zijn. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Ulvenhout kost meestal boven de 550 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 350 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Ulvenhout

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. U kan tevens kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl ook met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Ulvenhout: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit plaatje. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Ulvenhout

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Ulvenhout helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ulvenhout is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ulvenhout laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ulvenhout een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Ulvenhout

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ulvenhout voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ulvenhout

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven