Fiets accu revisie Ulvenhout! Ook de bezoekers uit Ulvenhout zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ulvenhout kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Ulvenhout. Het is aangenaam om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. Doordat je veel minder sterkte en druk hoeft te gebruiken hou men het veelal langer vol. Even gauw naar de zaak in Ulvenhout is voortaan gemakkelijk per fiets te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren dient de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Ulvenhout voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog uitstekend. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fiets accu. {Een nieuwe fietsaccu in Ulvenhout kost vaak boven de 600 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Ulvenhout met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is uw voorkeur of u zwaardere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief minimaal. Een aantrekkelijk idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ulvenhout: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van materialen is hierbij heel belangrijk. Vanwege uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ulvenhout

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Ulvenhout helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ulvenhout is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ulvenhout laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ulvenhout een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Ulvenhout

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ulvenhout voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ulvenhout

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven