Fiets accu revisie Urk

Fiets accu revisie Urk? Zoekt u meer voorlichtingen over het reviseren van een accu in Urk? Wij helpen u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Urk kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Urk

Die elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Urk. Rijden met een elektrische ebike is gemakkelijk. Doordat je geringer sterkte en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een restauratie in Urk te fietsen waar u eerder alleen met de wagen heen ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Urk

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Urk moet u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €500,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Urk

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met ondersteuning. De prijzen hiervoor zijn relatief beperkt. In plaats van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt immers nog eens rekenen op veel voordelen. Als de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons ook met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Urk: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe heel voornaam. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Urk

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Urk helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Urk is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Urk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Urk een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Urk

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Urk voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Urk

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven