Fietsaccu revisie Urk. Accu reviseren elektrische e-bike in Urk is makkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Urk kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Urk maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is leuk om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Omdat je geringer energie en dynamiek hoeft toe te passen houd men het heel wat langer vol. Op de fiets naar familie die in Urk gehuisvest zijn was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Urk voor ieder budget

Als de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog goed. {Door uitsluitend de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fiets accu in Urk kost meestal boven de 600 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Urk met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fietsaccu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met support. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een mooi oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Urk: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt voortdurend belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor alsmaar belangrijker. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een juiste bijdrage. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Urk

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Urk helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Urk is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Urk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Urk een extra voordeel dus!

Accu revisie Urk

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Urk voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Urk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven