Fiets accu revisie Ursem

Fiets accu revisie Ursem. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken e-bike’s in Ursem.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ursem kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Ursem

De elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Ursem. Het is behaaglijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veel minder uitgeput. Het is nu mogelijk om b.v. naar een restauratie in Ursem te fietsen waar u voorheen alleen met de auto naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Ursem

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog goed. {Door slechts de energie cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je alleen dat wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij uw fiets expert in Ursem. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Ursem

We beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw keuze of u zwaardere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. En dat voor een relatief lage meerprijs. Een verleidelijk oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ursem: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de natuur wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Ursem

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Ursem helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ursem is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ursem laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ursem een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Ursem

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ursem voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ursem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven