Fietsaccu revisie Ursem! Accu reviseren elektrische fiets in Ursem is makkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ursem kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze steeds meer verkocht, natuurlijk ook in Ursem rijden er steeds meer rond. Het is plezant om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. Doordat je veel geringer energie en druk hoeft toe te passen hou je het veel langer vol. Even dringend naar de winkel in Ursem is voortaan fijn per e-bike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Ursem voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke capaciteit, ook bij de ebike specialist in Ursem. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 400 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Ursem met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op vele voordelen. Alsook kunt u bij ons terecht wanneer uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ursem: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit perspectief. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ursem

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Ursem helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ursem is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ursem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ursem een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Ursem

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ursem voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ursem

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven