Fiets accu revisie Utrecht

Fiets accu revisie Utrecht? Waarom een nieuwe accu kopen in Utrecht als het reviseren van een accu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Utrecht kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Utrecht

Een elektrische ebike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Utrecht. Het is behaaglijk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische e-bike. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veel minder uitgeput. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een restauratie in Utrecht te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Utrecht

Op het moment dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog uitstekend. {Door uitsluitend de batterijen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je alleen datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe accu in Utrecht kost vaak boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Utrecht

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . De prijzen hiervoor zijn relatief minimaal. Een aangenaam standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart voorleggen. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Utrecht: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook de natuur wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Utrecht

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Utrecht helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Utrecht is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Utrecht laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Utrecht een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Utrecht

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Utrecht voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Utrecht

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven