Fiets accu revisie Utrecht. Ook onze klanten uit Utrecht zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Utrecht kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds vaker verkocht, zeker ook in Utrecht rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische fiets is lekker. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder als je persoonlijk moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Utrecht gehuisvest zijn was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De accu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Utrecht voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de chip b.v. veelal nog prima. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Utrecht dient u al gauw denken aan een bedrag groter dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Utrecht met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is uw voorkeur of u krachtigere batterijen in uw accu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Tevens kunt u bij ons terecht ingeval uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Utrecht: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het omgaan met alles wat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Utrecht

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Utrecht helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Utrecht is de moeite waard. De kosten zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Utrecht laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Utrecht een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Utrecht

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Utrecht voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Utrecht

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven