Fiets accu revisie Vaalbeek! Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Vaalbeek.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Vaalbeek kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Vaalbeek maken gebruik van de elektrische fiets. Rijden met een elektrische ebike is lekker. Omdat je veel geringer levensenergie en druk hoeft te verbruiken hou je het veelal langer vol. Even dringend naar de stad in Vaalbeek is nu fijn met de fiets te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Vaalbeek voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in prima staat. De energie cellen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Vaalbeek kost vaak boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Vaalbeek met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met ondersteuning. De uitgave hiervoor zijn relatief beperkt. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Ingeval de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Vaalbeek: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom alsmaar belangrijker. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Vaalbeek

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Vaalbeek helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Vaalbeek is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Vaalbeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Vaalbeek een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Vaalbeek

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Vaalbeek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Vaalbeek

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven