Fiets accu revisie Vaalbeek

Fiets accu revisie Vaalbeek? Hoeveel kan ik uitsparen door het reviseren van mijn accu in Vaalbeek?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Vaalbeek kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Vaalbeek

Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze alsmaar vaker verkocht, natuurlijk ook in Vaalbeek rijden er steeds meer rond. Het is prettig om ergens op bezoek te gaan met de elektrische fiets. Omdat je geringer aandrift en kracht hoeft te verbruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Vaalbeek te fietsen waar u vroeger enkel met de auto naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Vaalbeek

Indien de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. {Door uitsluitend de energie cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je alleen datgene wat echt vervangen moet worden.} U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met behoorlijke vermogen, ook bij de fiets expert in Vaalbeek. Bij ons kan men tussen de 100 en 350 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Vaalbeek

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, die cellen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met ondersteuning. De uitgave hiervoor zijn relatief minimaal. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Vaalbeek: Denk aan het milieu

De aarde wordt steeds belangrijker. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe uitermate belangrijk. Door de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Vaalbeek

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Vaalbeek helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Vaalbeek is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Vaalbeek laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Vaalbeek een extra voordeel dus!

Accu revisie Vaalbeek

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Vaalbeek voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Vaalbeek

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven