Fiets accu revisie Vaals! Ook de klanten uit Vaals zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Vaals kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze steeds vaker verkocht, zeker ook in Vaals rijden er steeds meer door de stad. Het is lekker om ergens op bezoek te gaan met een elektrische e-bike. Doordat je veel minder levensenergie en druk hoeft toe te passen hou je het veel langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restauratie in Vaals te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Vaals voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in prima staat. {Door slechts de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen moet worden.} Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Vaals dient u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 500 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Vaals met garantie

We starten onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is uw voorkeur of u krachtigere batterijen in uw accu wilt dan wat u eerst had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met steun en uw fiets accu langer mee gaat. En dit voor een naar verhouding lage prijs. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op veel voordelen. Wanneer de accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons eveneens  welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Vaals: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt telkens belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past prima in dit perspectief. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Vaals

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Vaals helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Vaals is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Vaals laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Vaals een extra voordeel dus!

Accu revisie Vaals

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Vaals voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Vaals

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven