Fiets accu revisie Vaals

Fiets accu revisie Vaals? Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n fietsaccu in Vaals?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Vaals kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Vaals

Die elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Vaals. Fietsen met een elektrische e-bike is fijn. Omdat je minder energie en kracht hoeft te verbruiken houd men het heel wat langer vol. Even vlug naar de stad in Vaals is nu gemakkelijk per ebike te doen, daar u vroeger wellicht met de trein hier naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Vaals

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. De batterijen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Vaals kost dikwijls boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het merk fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Vaals

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, deze batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Een aardig standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Als de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons ook met een gerust hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Vaals: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor continu belangrijker. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Vaals

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Vaals helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Vaals is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Vaals laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Vaals een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Vaals

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Vaals voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Vaals

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven