Fiets accu revisie Val-Meer

Fiets accu revisie Val-Meer? Ook onze bezoekers uit Val-Meer zijn tevreden met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Val-Meer kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Val-Meer

Steeds meer consumenten in Val-Meer maken gebruik van de elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische ebike is plezant. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer indien je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Val-Meer te fietsen waar u vroeger alleen met de auto naar toe ging. Plus hoe leuk het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Val-Meer

Als de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De behuizing kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. {Een nieuwe fiets accu in Val-Meer kost dikwijls boven de 575 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 400 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Val-Meer

We starten onze vervolgstappen met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met ondersteuning. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een aantrekkelijk standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Als de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Val-Meer: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hanteren met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Val-Meer

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Val-Meer helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Val-Meer is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Val-Meer laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Val-Meer een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Val-Meer

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Val-Meer voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Val-Meer

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven