Fiets accu revisie Val-Meer? Wat kan ik besparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Val-Meer?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Val-Meer kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit de straten van Val-Meer. Het is plezierig om te gaan werken met de elektrische fiets. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel verder wanneer je zelf moet trappen. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eetgelegenheid in Val-Meer te fietsen waar u voorheen alleen met de auto naar toe ging. En hoe behaaglijk het fietsen ook is met een elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Val-Meer voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog prima. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Val-Meer moet u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Bij ons kunt u tussen de 150 en 300 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Val-Meer met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, deze batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met hulp. De prijzen hiervoor zijn relatief beperkt. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Val-Meer: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het omgaan met alles wat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Val-Meer

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Val-Meer helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Val-Meer is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Val-Meer laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Val-Meer een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Val-Meer

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Val-Meer voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Val-Meer

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven