Fiets accu reviesie Valkenburg. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Valkenburg.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Valkenburg kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze steeds populairder, zeker ook in Valkenburg rijden er veel meer door de stad. Het is gemakkelijk om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Doordat je veel geringer energie en druk hoeft te gebruiken houd je het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restauratie in Valkenburg te fietsen waar u voorheen alleen met de wagen naar toe ging. En hoe fijn het rijden ook is met de elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Valkenburg voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog perfect. {Door slechts de cellen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fiets accu in Valkenburg kost vaak boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Valkenburg met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met support en de fiets accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon interessant, u betaalt immers maar iets meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Wanneer de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons eveneens van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Valkenburg: Denk aan het milieu

We werken in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom telkens belangrijker. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Valkenburg

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Valkenburg helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Valkenburg is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Valkenburg laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Valkenburg een extra voordeel dus!

Accu revisie Valkenburg

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Valkenburg voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Valkenburg

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven