Fiets accu revisie Valkenburg

Fiets accu reviesie Valkenburg? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Valkenburg.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Valkenburg kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Valkenburg

Steeds meer mensen in Valkenburg maken gebruik van de elektrische ebike. Het is plezant om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je geringer werklust en kracht hoeft te verbruiken houd men het heel wat langer vol. Even snel naar de winkel in Valkenburg is nu eenvoudig met de e-bike te doen, daar u vroeger mogelijk met de auto hier naar toe ging. Plus hoe heerlijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Valkenburg

Als de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is meestal na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. {Door slechts de cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je slechts dat wat echt vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Valkenburg moet u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €550,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Valkenburg

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is uw voorkeur of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Ingeval de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Valkenburg: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze aardbol uiterst cruciaal is. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiermee uiterst belangrijk. Het reviseren van de accu past goed in dit plaatje. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Valkenburg

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Valkenburg helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Valkenburg is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Valkenburg laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Valkenburg een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Valkenburg

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Valkenburg voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Valkenburg

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven