Fiets accu revisie Varendonk. Waarom een splinternieuwe accu kopen in Varendonk wanneer het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Varendonk kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Varendonk

Een elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Varendonk. Het is plezierig om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je minder sterkte en kracht hoeft te verbruiken houd men het veel langer vol. Op de ebike naar familie die in Varendonk verblijven was vroeger te ver op de fiets, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Plus hoe gemakkelijk het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Varendonk

Ingeval de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in goede staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke kracht, ook bij de ebike specialist in Varendonk. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Varendonk

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kunt bovendien kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons ook met een onbezorgd hart aanbieden. Wij doen er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Varendonk: Denk aan het milieu

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past opperbest in dit plaatje. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Varendonk

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Varendonk helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Varendonk is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Varendonk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Varendonk een extra voordeel dus!

Accu revisie Varendonk

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Varendonk voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Varendonk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong