Fiets accu revisie Varendonk! Hoeveel kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Varendonk?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Varendonk kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit de straten van Varendonk. Rijden met een elektrische e-bike is plezant. Doordat je minder sterkte en druk hoeft te verbruiken hou men het veeltijds langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Varendonk verblijven was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe leuk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Varendonk voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. {Door alleen de energie cellen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je enkel dat wat echt vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe accu in Varendonk kost vaak boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Varendonk met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met support. De onkosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Een verleidelijk standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Alsmede kunt u bij ons terecht indien uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Varendonk: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Recyclen van benodigdheden is hiermee extreem belangrijk. Vanwege uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Varendonk

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Varendonk helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Varendonk is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Varendonk laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Varendonk een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Varendonk

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Varendonk voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Varendonk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven