Fiets accu revisie Vechmaal! Ook onze klanten uit Vechmaal zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Vechmaal kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Vechmaal maken gebruik van een elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische fiets is aangenaam. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer als je zelf moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Vechmaal verblijven was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Vechmaal voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog goed in orde. De cassette is meestal na lang gebruik meestal nog in goede staat. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Vechmaal kost vaak boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Vechmaal met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. U kunt daarnaast kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. De uitgave hiervoor zijn relatief gering. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Vechmaal: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aardbol extreem urgent is. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past goed in dit perspectief. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Vechmaal

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Vechmaal helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Vechmaal is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Vechmaal laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Vechmaal een extra voordeel dus!

Accu revisie Vechmaal

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Vechmaal voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Vechmaal

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven