Fiets accu reviesie Veenendaal! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Veenendaal.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Veenendaal kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Veenendaal rijden er steeds meer rond. Het is voortreffelijk om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. Omdat je geringer sterkte en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veeltijds langer vol. Even snel naar de winkel in Veenendaal is nu gemakkelijk per fiets te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Veenendaal voor ieder budget

Wanneer de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De computer kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. {Een splinternieuwe fiets accu in Veenendaal kost meestal boven de 550 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Veenendaal met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . De uitgave hiervoor zijn naar verhouding gering. Een goed standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Veenendaal: Denk aan het milieu

De wereld wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor telkens belangrijker. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Veenendaal

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Veenendaal helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Veenendaal is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Veenendaal laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Veenendaal een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Veenendaal

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Veenendaal voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Veenendaal

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven